Vinul, un concentrat de cultură și identitate, promovat în cadrul Festivalului „Ținutului Vinului - Vin din Prahova”

100
Vinul, un concentrat de cultură și identitate, promovat în cadrul  Festivalului „Ținutului Vinului - Vin din Prahova” - 1-1685087289.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, alături de secretarul de stat Ion Găman și de directorul DGPIAC, Amelia Rus, a participat la deschiderea oficială a Festivalului „Ținutului Vinului - Vin din Prahova”, un eveniment organizat de Consiliul Județean Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova și Muzeul Județean de Științele Naturii, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

În cadrul evenimentului, renumite crame prahovene au promovat o gamă variată de vinuri valoroase, pe care vizitatorii au avut ocazia să le deguste și să le savureze.

Petre Daea a transmis că este nevoie de astfel de acțiuni de mediatizare a produselor pe care le fac românii. Oficialul MADR a declarat că vinul este o platformă de promovare pentru țară, întrucât vinurile poartă emblema României.

„Viticultura este sectorul care s-a dezvoltat cel mai bine în ultimii ani în România și datorită programelor de reconversie. În viticultura României am investit aproximativ un miliard de euro și iată că se vede: plaiuri de vie, cu tehnologie nouă, cu soiuri bine conduse de către viticultori, cu o prelucrare foarte bună”, a declarat ministrul Petre Daea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8431 secunde