Asigurări, agricultură, energie. INFO economic

72
Asigurări, agricultură, energie. INFO economic - info-vineri-1685085950.jpg
l Fondul de garantare a Asiguraţilor a recepţionat 61.004 de dosare neachitate de către asigurătorul Euroins, precum şi 3,95 milioane de poliţe de asigurare, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii fondului. Conform sursei citate, din cele 3,95 milioane poliţe de asigurare, cele RCA însumează 2,78 milioane, iar cele non-RCA reprezintă 1,17 milioane de poliţe.

l Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna martie/ trimestrul I 2023.

Suma autorizată la plată este în valoare de 16.666.375,85 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

l În comitetul de investiţii, au fost aprobate scheme de aproximativ 2 miliarde de euro pentru realizarea unor noi capacităţi de producţie din surse regenerabile, a anunţat, joi, 25 mai, Dan Drăgan, secretar de stat la Ministerul Energiei. De asemenea, prin Fondul de modernizare, este ajutat şi planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, ceea ce presupune în domeniu solar realizarea unor capacităţi de minimum 730 de megawaţi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2447 secunde