Circulaţia feroviară spre sudul litoralului, afectată de lucrările din Gara CF Neptun

143
Constănţenii, dar şi turiştii care doresc să folosească trenul spre sudul litoralului trebuie să aibă în vedere modificările de program, generate de lucrările din Gara CF Neptun.

„În vederea executării lucrărilor de demontare de panouri şi montare a macazelor la schimbătoarele de cale nr. 2 şi 3 Halta de mişcare Neptun, a fost aprobată închiderea circulaţiei vehiculelor feroviare pe linia II Halta de mişcare Neptun şi pe liniile curente Costineşti - Neptun şi Neptun - Mangalia, în perioada 6 - 9 iunie, zilnic, între orele 8.30 şi 12.00”, arată într-un comunicat de presă transmis marţi, 6 iunie, de Biroul Mass Media din cadrul CFR Infrastructură Constanţa.

În acest interval de timp, circulaţia trenurilor între staţiile Costineşti - Neptun - Mangalia va fi întreruptă, fiind afectate trenurile de călători 8384 şi 8385, care se anulează pe distanţa Constanţa - Mangalia, în zilele de 6, 7, 8 şi 9 iunie 2023. 




Lucrările se execută de către personalul Sucursalei Regionala CF Constanţa, cu utilaje proprii.

„Prin executarea lucrărilor, se asigură în Halta de mişcare Neptun posibilitatea realizării de încrucişări de trenuri, respectiv de avansare (trecere înainte) a trenurilor de rang superior, pe perioada sezonului estival 2023”, mai precizează sursa citată. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5308 secunde