Cinci zile de cumpărături, la ediţia de toamnă a târgului Tinimtex

833
Cinci zile de cumpărături, la ediţia de toamnă a târgului Tinimtex - 1-1699271765.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, începând de miercuri, 8 noiembrie, şi până duminică, 12 noiembrie, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, ediţia de toamnă a Târgului Naţional de Blănuri - Pielărie - Încălţăminte - Îmbrăcăminte.

„Tinimtex este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare pe care îl organizăm începând cu anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, târgul atrage la fiecare ediţie a sa sute de firme din întreaga ţară.

În cadrul Tinimtex, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Standurile sunt amenajate la parterul pavilionului - încălţăminte, marochinărie, confecţii din piele şi blană, îmbrăcăminte adulţi, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco şi accesorii, iar programul de vizitare este următorul: în perioada 8-11 noiembrie, orele 10.00-19.00; duminică, 12 noiembrie, orele 10.00-16.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde