CN APMC virează peste 1,5 milioane de lei firmei Fast Brokers pentru un contract de asigurări

422
CN APMC virează peste 1,5 milioane de lei firmei Fast Brokers pentru un contract de asigurări - 1-1686577797.jpg
Contractul pentru „Asigurarea pentru răspundere profesională a Membrilor Consiliului de Administraţie, a Directorului General şi a Directorului Financiar din cadrul CN APM SA Constanţa”, a fost câştigat de compania Fast Brokers - Broker de Asigurare din Bucureşti.

Astfel, potrivit e-licitatie.ro, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa va vira în conturile firmei amintite suma de 1.340.336 lei fără TVA, pentru contractul nr. 25735 din 12 iunie 2023, printr-o procedură de achiziţie simplificată.

„Asigurarea pentru răspundere profesională a membrilor Consiliului de Administraţie, a Directorului General şi a Directorului Financiar din cadrul CN APM SA Constanţa se încheie în conformitate Legea societăţilor nr. 31/1990 şi constă în acoperirea prejudiciilor/daunelor produse Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa sau terţilor, ca urmare a faptelor culpabile săvârşite în exercitarea atribuţiilor de administrare, conducere şi/sau supervizare a activităţii CN APM SA Constanţa de către cei şapte administratori - membri ai Consiliului de Administraţie, de către Directorul General, precum şi Directorul Financiar”, se arată în descrierea succintă a obiectului achiziţiei.

XXX

Firma Fast Brokers - Broker de Asigurare din Bucureşti a fost înfiinţată în anul 2002, având un capitalul social subscris de 200.000 de lei. Administratorul societăţii este Iulian Valentin Gheorghiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5071 secunde