Conturile a trei firme controlate din Rusia au fost înghețate de ANAF

103
Conturile a trei firme controlate din Rusia au fost înghețate de ANAF - conturileatreifirmecontrolatedin-1648221561.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus în aplicare prevederile din Regulamentul (UE) nr.269/2014 privind măsuri restrictive în raport cu acțiunile ce subminează sau amenință integritatea teritorială, suveranitatea și independența Ucrainei, se arată într-un comunicat de presă. Restricțiile vizează firmele TMK Artrom SA, TMK Asets SRL și TMK Europe GMBH, controlate în mod indirect prin intermediul entității TMK Steel Holding United (CY), de către o persoana fizică aflată pe lista de sancțiuni dispuse la nivelul Uniunii Europene.

În conformitate cu Regulamentul UE nr. 269/2014, „se îngheață toate fondurile și resursele economice care aparțin, se află în proprietatea ori posesia sau sunt controlate de orice persoană fizică sau juridică, entitate sau organism sau de persoane fizice sau juridice, entități sau organisme asociate acestora, astfel cum figurează în Anexa I”.

Măsurile luate vizează disponibilitățile aflate în conturile bancare, precum și orice alte fonduri sau resurse economice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5971 secunde