X

Iată ce spun contribuabilii despre calitatea serviciilor Call-Center ale Fiscului

131
Iată ce spun contribuabilii despre calitatea serviciilor Call-Center ale Fiscului - iatacespuncontribuabiliidespreca-1646754058.jpg
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a realizat, în trimestrul patru al anului 2021, un sondaj de evaluare a gradului de satisfacție a contribuabililor cu privire la serviciul Call-Center de îndrumare și asistență în domeniul fiscal și cel al tehnologiei informației, care poate fi accesat la numărul de telefon 031.403.91.60, se arată într-un comunicat de presă.

Chestionarul a fost completat de 600 de respondenți, în marea lor majoritate persoane fizice, juridice, persoane fizice autorizate care exercită o profesie liberală, profesioniști în domeniul fiscal sau reprezentați ai unei asociații ori ai unei întreprinderi familiale. Dintre aceștia, aproape 69% au apelat acest serviciu în ultimul an de mai mult de două ori. Peste 93% dintre ei au evaluat calitatea serviciilor oferite prin Call-Center drept „foarte bună” și „bună”, în timp ce peste 94% s-au declarat „foarte mulțumiți” și „mulțumiți” de interacțiunea cu agenții Call-Center.

Sondajul a mai arătat că 90% dintre respondenți ar recomanda serviciul Call- Center unui prieten sau coleg, precum și faptul că majoritatea respondenților au aflat de acest serviciu prin intermediul portalului www.anaf.ro și de la personalul ANAF. Totodată, respondenții sondajului au declarat că printre informațiile oferite în mod automat în momentul apelării Call-Cener-ului, cele mai de interes au fost cele legate de înregistrarea în SPV, plata obligațiilor fiscale, programarea on-line sau calendarul obligațiilor fiscale.

Îndrumarea și asistența contribuabililor, plătitorilor constau în furnizarea de informații cu caracter general în legătură cu modul în care aceștia trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se conforma unei obligații fiscale de declarare sau de plată.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8687 secunde