Chiar dacă mori, ai obligația să achiți contribuția la asigurările de sănătate!

92
Chiar dacă mori, ai obligația să achiți contribuția la asigurările de sănătate! - chiardacamoriaiobligatiasaachiti-1645977908.jpg

Articole de la același autor

Contribuabilii români trebuie să știe că de obligațiile fiscale nu scapă nici în mormânt. Acest adevăr este întărit de un recent proiect de ordin al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală, aflat în dezbatere publică. Prin respectivul act normativ se aprobă procedura privind recalcularea din oficiu, de către organul fiscal, a contribuției de asigurări sociale de sănătate.

Conform acesteia, moștenitorii unei persoane decedate preiau odată cu veniturile rămase de pe urma defunctului toate obligațiilor fiscale neachitate ale acestuia, inclusiv plata contribuțiilor de asigurări de sănătate. Drept urmare, decedații nu trebuie să își mai facă griji în mormânt că au plecat în Viața de Apoi, uitând să își achite contribuțiile. După cum se vede statul român se îngrijește ca răposații să poată beneficia și în Veșnicie de binefacerile sistemului de asigurări de sănătate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3407 secunde