Cu ce misiune a venit Liviu Cazan la "cârma" ANR

1209
Cu ce misiune a venit Liviu Cazan la

Articole de la același autor

După ce a deținut de două ori interimatul funcției de director general al Autorității Navale Române, Liviu Cazan a revenit la "cârma" instituției, cu mandat de titular, începând cu data de 30 septembrie 2015. 


"Misiunea mea este să asigur îndeplinirea în bune condiții, de către ANR, a principalelor atribuții în domeniul siguranței și securității navigației. Am în vedere, printre altele, asigurarea efi-cienței maxime în acțiunile de căutare și salvare pe mare" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", noul director ge-neral. El s-a arătat a fi susținătorul reînființării celui de al doilea registru maritim al României, afirmând că va sprijini demersurile în această direcție. 


Liviu Cazan s-a născut în 1968, în Buzău, și este ofițer maritim. A absolvit Institutul de Marină Civilă în 1993 și a navigat timp de nouă ani pe navele unor companii românești și străine. Din martie 2013 până în iunie 2014 a îndeplinit funcția de director general adjunct al ANR, iar în 2013 și, apoi, în 2014, a deținut interimatul funcției de director general pentru scurte perioade de timp. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Economie : Nu distrugeți marinăria! (III)
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Economie : Nu distrugeți marinăria!
Pagina a fost generata in 1.9786 secunde