Cum poţi şterge informaţiile negative din Biroul de Credit şi obţine un nou împrumut, la Constanţa

1608

Articole de la același autor

Constănţenii care au istoric negativ în Biroul de Credit, au popriri sau care au avut întârzieri la plata unor credite şi sunt consideraţi rău platnici au acum o şansă de a primi din nou finanţare din partea băncilor.



Firma SafeCredit Consulting din Constanţa le întinde o mână de ajutor celor care sunt într-un astfel de impas şi le oferă consultanţă pentru a putea obţine un nou credit şi pentru a-şi rezolva problemele financiare. Mai mult decât atât, ei beneficiază de ştergerea informaţiilor negative din Biroul de Credit.



Firma propune soluţii pentru cei care au istoric negativ în Biroul de Credit şi intermediază contractarea unui nou împrumut bancar. SafeCredit colaborează cu 12 instituţii bancare, dar şi cu mai mulţi executori judecătoreşti. Odată ce v-aţi adresat consultantului financiar, rapid, simplu şi transparent, acesta găseşte varianta financiară cea mai potrivită pentru ştergerea informaţiilor negative din Biroul de Credit şi pentru stingerea datoriei. Iar, foarte important de reţinut, creditele noi sunt bancare, nu de la instituţii financiare non-bancare, iar dobânzile sunt fixe.



Pentru un calcul orientativ, la o valoare a creditului de 5.000 de lei, rata lunară este de 106 lei, pentru o perioadă de 60 luni, iar, la un credit de 10.000 lei, rata este de 212 lei, pentru aceeaşi perioadă. De exemplu, cei care au nevoie să împrumute 15.000 lei vor avea de achitat o rată de 318 lei pe lună, timp de cinci ani. La 20.000 de lei credit, rata lunară este de 424 lei, pentru cinci ani, iar, pentru 30.000 lei, rata ajunge 635 lei, tot pe o perioadă de 60 de luni. Mai departe, dacă suma împrumutată este de 40.000 lei, rata lunară este de 812 lei, iar, pentru 60.000 lei, rata este de 1.218 lei.



Pentru mai multe informaţii şi pentru un calcul personalizat, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0762/399.444 sau pot trimite un sms ori un mesaj pe Whatsapp, cu textul „Da”. De asemenea, consultanţii SafeCredit Consulting vă stau la dispoziţie la sediul din clădirea Millenium Business Centre, de pe bulevardul Mamaia nr. 135, et. 3, cam. 31. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde