Cum puteți face afaceri cu ONU

154
Cum puteți face afaceri cu ONU - cumputetifaceafacerionu-1444760404.jpg

Articole de la același autor

Răspunsul la această întrebare îl puteți afla dacă veți participa la Seminarul privind sistemul și procedurile de achiziționare de bunuri de către ONU, care va avea loc pe data de 30 octombrie 2015, ora 10, la sala de conferințe a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.


Evenimentul este organizat de CCINA în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României, alături de Biroul de promovare comercial-economică din cadrul Consulatului General al României la New York.


Achizițiile ONU sunt reglementate prin intermediul unei divizii de achiziții la nivelul organizației. Serviciile și produsele furnizate de companii sunt direcționate, în principal, către sediul central din New York, dar și misiunilor și birourilor de reprezentare ONU din lume. Procesul de achiziții al ONU este deschis către orice companie, care trebuie să se înregistreze în baza de date de potențiali furnizori.


Principalul avantaj oferit companiilor care se înregistrează în baza de date a ONU constă în accesul la procese transparente de selecție a furnizorilor. Concomitent, companiile care furnizează servicii și/sau produse către ONU trebuie să se conformeze Codului de conduită al partenerilor organizației.


Una dintre prioritățile Secretariatului Internațional ONU este de a crește ni-velul afacerilor pe care le desfășoară cu furnizori din țările în curs de dezvoltare și în tranziție, pentru a impulsiona creș-terea economică din aceste state. În anul 2014, achizițiile totale ONU au depășit  3,2 miliarde USD.


Produsele și serviciile de interes pentru achizițiile ONU sunt: produse chimice și petroliere, servicii de transport aerian,  expediții și livrări internaționale, produse alimentare și servicii de catering, auto-vehicule și echipament de transport, inclusiv părți componente, echipamente și servicii de telecomunicații, echi-pamente de procesare electronică a datelor, construcții, clădiri prefabricate, servicii de arhitectură, inginerie și con-strucții, echipamente de climatizare și încălzire, instalații, servicii de adminis-trare de clădiri și întreținerea acestora, echipamente și servicii de siguranță și securitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Economie : "Parada" mobilei românești la Mamaia
Pagina a fost generata in 1.3017 secunde