Cum sa-ti faci stoc nou de cosmetice si sa nu cheltui prea mult?

117
Cum sa-ti faci stoc nou de cosmetice si sa nu cheltui prea mult? - reduceri2cumsatifacistocnoudecos-1667306864.jpg

Articole recomandate

Nu e nimic gresit ca achizitia de noi cosmetice sa fie considerata o modalitate de rasfat. Dar, este o actiune ce trebuie facuta cu prudenta dat fiind ca, la tot pasul exista numeroase produse si lansari care vor atrage atentia. Din impuls si entuziasm e posibil ca o femeie sa faca investitii care nu sunt cu adevarat necesare, cu bani ce puteau fi utilizati in alte scopuri mai importante.

Pornind de la autoevaluarea nevoilor si nu doar a dorintelor, se pot intreprinde diferite actiuni cu care stocul de cosmetice poate fi reinnoit fara prea multe compromisuri, asa cum vom arata si in cele ce urmeaza.



Aplicarea regulii de 48 ore


Pentru a stabili daca exista cu adevarat o necesitate vizavi de un produs cosmetic cum gasesti pe notino.ro de exemplu, se poate aplica regula de minim 24/48 ore. Daca gandul si necesitatea persista dupa acest interval de timp sau mai mult, se valideaza intr-o oarecare masura ca nu e un moft. Cel mai probabil produsul va fi utilizat corespunzator si nu va fi dat uitarii cand se intampla ca achizitia de cosmetice sa fie una de impuls.

Lichidarile de stoc ofera cosmetice la pret redus

Cel mai bun moment pentru achizitia unor produse noi nu este atun ci cand ele sunt de abia scoase pe piata, ci atunci cand se lanseaza lichidarile de stoc sezoniere. In astfel de momente se gasesc multe discounturi la produse de ingrijire personala, machiaje, parfumuri etc, reduceri care ofera posibilitatea de a alege cosmetice scumpe in general, dar cu un cost redus.

Intr-adevar, micile cadouri si reduceri oferite initial, pot parea promitatoare. Dar mostrele de exemplu, se ofera gratuit in anumite magazine, ca si miniaturile ce pot insoti achizitiile uzuale. Foarte rar se ofera produse full-size, iar pachetele ce contin astfel de cosmetice sunt in general gandite astfel incat producatorii sa nu iasa in pierdere.



Analiza ingredientelor si orientarea catre produse avantajoase

Chiar daca poate necesita mai mult timp, e ideala analiza ingredientelor produselor cosmetice pentru care de foarte multe ori se plateste brandul sau ambalajul sofisticat. Exista insa marci mai putin cunoscute, cu o formula similara si la un pret avantajos.



Utilizarea cardurilor de fidelitate care ofera vouchere de cumparaturi
Crearea de carduri de fidelitate este gratuita si poate fi realizata la peste 90% dintre comerciantii de produse cosmetice. In baza lor se pot obtine reduceri speciale, dar si vouchere de cumparaturi, de exemplu, cu ocazia zilei de nastere, la final de sezon, la lansarea unor noi produse.

Aceste carduri de cumparaturi, precum si multiplele oferte la care se ofera vouchere de cumparaturi, permit realizarea unor cumparaturi avantajoase la diferite categorii de produse.

Achizitia cadourilor in oferte promotionale si reducerile la parfumuri

Cine doreste sa ofere parfumuri si cosmetice cadou asa cum sunt cele de pe elefant.ro de exemplu, poate urmari periodic site-urile comerciantilor unde adesea vor gasi tot felul de oferte speciale, inclusiv reduceri la parfumuri. Indeosebi in magazinele online se gasesc promotii excelente iar achizitia unui parfum poate fi mai avantajoasa la set sau se poate primi drept cadou de exemplu, o crema sau un body-spray.

Daca nu exista un buget semnificativ sau sunt preferate economiile, dar trebuie facute mai multe cadouri, Discount.ro recomanda sa transformati un set alcatuit din doua sau mai multe produse, in mai multe cadouri. Oamenii speciali vor aprecia gestul, nu valoarea cadoului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6752 secunde