Firmele constănţene, invitate la o conferinţă pe tema noilor măsuri fiscale

436
Firmele constănţene, invitate la o conferinţă pe tema noilor măsuri fiscale - 1-1714043018.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în colaborare cu Deloitte, îi invită pe reprezentanţii comunităţii de afaceri la conferinţa „Implementarea noilor măsuri fiscale - de la teorie la practică”. Evenimentul va avea loc, în data de 23 mai, în intervalul orar 9.00-14.30, la sediul instituţiei din bd. Al. Lăpuşneanu, nr. 185 A.

„Principalele subiecte pe care ne propunem să le abordăm în cadrul conferinţei sunt următoarele: scurtă prezentare a noilor măsuri fiscale şi impactul acestora; digitalizarea în domeniul fiscal şi vamal, adaptarea la noile cerinţe; provocări în implementarea măsurilor fiscale. Vor fi discuţii pe baza provocările cu care se confruntă companiile în procesul de implementare a noilor măsuri fiscale, cu scorul de a identifica soluţii eficiente.

De asemenea, vom fi oferite sfaturi practice şi strategii în vederea inspecţiilor fiscale viitoare şi vor fi anticipate direcţiile legislaţiei fiscale, cu posibile evoluţii în domeniul fiscal care pot afecta activitatea firmelor”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6138 secunde