Curs cu specializarea "Expert achiziţii publice", la CCINA Constanţa

150
Curs cu specializarea

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, va organiza, în perioada 15 aprilie - 12 iunie 2024, la sediul instituţiei din bd. Al. Lăpuşneanu, o nouă sesiune a cursului de specializare pentru una din cele mai căutate şi provocatoare profesii pe plan naţional: „Expert achiziţii publice”. Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată.

„Procesul de achiziţii este unul dinamic, în evoluţie permanentă, cu principii, reguli şi norme ce trebuie stăpânite şi utilizate corect. Cursul oferă posibilitatea angajării pe o poziţie bine plătită, iar absolvenţii vor putea aborda achiziţiile publice dintr-o triplă perspectivă: cea a ofertanţilor, cea a autorităţilor contractante şi cea a realizării achiziţiilor în cadrul proiectelor cu finanţare nerambursabilă”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Certificatul de absolvire este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite şi este recunoscut la nivel naţional şi internaţional dacă este tradus şi apostilat.

Relaţii şi înscrieri, la telefoanele 0241.619.854, 0725.308.745; e-mail: [email protected]



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7228 secunde