Evenimentul "Asociați în afaceri" ajunge la Constanța

147
Evenimentul

Articole recomandate

Seria de evenimente regionale "Asociați în afaceri. Experții alături de dumnea-voastră", organizată de agenția de eve-nimente The Associates continuă în data de 25 septembrie cu orașul Constanța. Evenimentul va avea loc la Hotelul Golden Tulip Mamaia, sala Poseidon A și va începe la ora 9.00. Seria de evenimente "Asociați în afaceri" aduce o abordare diferită în formatul evenimentelor de business, printr-un set-up atipic - vorbitorii vor sta în rând cu participanții, eliminând în acest fel orice bariere de comunicare. Evenimentul este structurat în două sesiuni de dezbateri la care participă specialiști din domeniile finanțării, fiscalității și al consultanței. Participanții la eveniment reprezintă factorii de decizie - top și middle management - din companiile cu cifra de afaceri de peste 500.000 euro din județele Constanța, Călărași, Ialomița, Brăila și Tulcea. 




În prima sesiune a evenimentului se vor dezbate teme de finanțare prin produse bancare și de leasing personalizate nevoilor IMM-urilor, investiții inteligente în produse cu randament garantat și se va face o analiză pertinentă a pieței insolvenței din zona Dobrogei, propunând soluții viabile pe termen mediu și scurt. Vorbitorii din prima sesiune sunt specialiști din cadrul Garanti Bank și Garanti Leasing, Erste Asset Ma-nagement și CITR. A doua sesiune este dedicată consultanței fiscale, financiare și de management, iar participanții vor fi implicați în dezbateri de studii de caz legate de provocările sistemului fiscal actual, ce presupune parteneriatul cu vama și câteva aspecte practice ale operațiunilor de import/export, finanțarea consultanței în afaceri printr-un program dedicat IMM-urilor inițiat de EBRD. Vorbitorii din a doua sesiune sunt consultanți din cadrul DCTAX, KPMG România, Costea Craiciu și BERD România. 


Moderatorul seriei de evenimente este Dan Suciu, jurnalist cu experiență de peste 18 ani în media de afaceri, realizator și prezentator TV. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5711 secunde