Finanţe, transport aerian, agricultură. INFO economic

147
Finanţe, transport aerian, agricultură. INFO economic - 1-1717406828.jpg

Articole de la același autor

l Ministerul Finanţelor a planificat, în luna iunie 2024, împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6,2 miliarde de lei, la care se poate adăuga suma de 750 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni. Suma totală, de 6,95 miliarde de lei, este cu 1,06 miliarde de lei mai mare faţă de cea care a fost programată în mai 2024, de 5,89 miliarde de lei, şi va fi destinată refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat.

l Lansarea noii rute aeriene dintre România şi Azerbaidjan îi va face pe antreprenorii români să iasă din zona de confort, iar implicit relaţiile economice, diplomatice şi culturale dintre cele două ţări vor creşte, a declarat, luni, 3 iunie, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, la conferinţa de lansare a operaţiunilor de zbor de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti a rutei ruta Baku - Bucureşti - Baku. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Azerbaijan Airlines.

l Autoritatea Naţională Fitosanitară va efectua, în acest an, cu 42% mai multe probe de laborator la legumele şi fructele din producţia autohtonă, comparativ cu anul trecut, în vederea verificării conformităţii acestor produse, informează Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Astfel, începând cu luna mai şi până pe 31 august, numărul de probe care vor fi verificate a fost suplimentat cu 181, faţă de numărul de probe verificate în aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6401 secunde