Firma lui Aurică Cioti încasează aproape un milion de lei pentru a construi o creşă la Medgidia

170
Firma lui Aurică Cioti încasează aproape un milion de lei pentru a construi o creşă la Medgidia - 1-1682243689.jpg

Articole de la același autor

Un contract în valoare de 782.660 lei fără TVA a fost atribuit de Primăria municipiului Medgidia firmei Conel Sol Expert SRL, care a câştigat licitaţia pentru lucrările suplimentare de realizare a investiţiei „Construire Creşă în municipiul Medgidia”.

„Investiţia cuprinde Execuţia lucrărilor suplimentare conform DS 6 pentru obiectivul de investiţii cu titlul «Construire Creşă în Municipiul Medgidia, judeţul Constanţa», finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală - etapa a II - a (PNDL).

Potrivit estimărilor realizate conform documentelor ataşate la DS 6, valoarea estimată totală execuţie lucrări pentru obiectivul menţionat este de 955.235,98 lei fără TVA (4.1. Construcţii şi instalaţii).

Categoria de importanţă: Imobilul cu destinaţie creşă cu program de zi se încadrează în categoria C - normală.

Clasa de importanţă: Imobilul compus din demisol parţial + parter, cu funcţiunea de creşă cu program de zi, se încadrează în clasa II de importanţă, conform normativului de protecţie seismică, respectiv în categoria clădirilor având funcţiuni esenţiale, pentru care păstrarea integrităţii pe durata cutremurelor este vitală pentru protecţia civilă”, se arată în descrierea succintă publicată pe e-licitatie.ro.

Firma Conel Sol Expert a fost înfiinţată în anul 2017, având sediul pe strada Crişul Alb nr. 3, judeţul Constanța. Unic asociat şi administrator al firmei este Aurică Cioti.

Potrivit confidas.ro, în anul 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.694.300 lei, profit de 489.776 lei (marjă de 28.91%) şi avea cinci angajaţi. Obiectul principal de activitate - lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.155 secunde