Explicațiile Apelor Române pentru faptul că nu au publicat încă rezultatele licitațiilor pentru închirierea sectoarelor de plajă

354
Explicațiile Apelor Române pentru faptul că nu au publicat încă rezultatele licitațiilor pentru închirierea sectoarelor de plajă - x-apele-romene-ce-spun-licitatii-1681201771.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională „Apele Române” a transmis un comunicat de presă în care a precizat de ce întârzie publicarea rezultatelor licitațiilor pentru închirierea sectoarelor de plajă de pe litoralul românesc, pentru sezoanele estivale 2023 și 2024.

„În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 8/9 martie 2023 privind procedura de închiriere a suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024, Administrația Națională „Apele Române” se află în acest moment în termenul legal de desfășurare a procedurilor de deschidere și evaluare a ofertelor, conform prevederilor art.4, alin.2 și 3. Astfel, având în vedere faptul că deschiderea ofertelor a avut loc în perioada 4-6 aprilie 2023, comisiile de evaluare a ofertelor își desfășoară activitatea în perioada 4-14 aprilie 2023 (inclusiv).

Ulterior, în conformitate cu prevederile art. 5 alin.1, «autoritatea contractantă are obligația de a transmite spre publicare, prin aceleași mijloace de comunicare sau informare prevăzute la art. 3 alin.1, un anunț de atribuire a contractului, în termen de 5 zile calendaristice de la finalizarea procedurii de atribuire».

Prin urmare, după finalizarea procedurii, autoritatea contractantă, respectiv Administrația Națională „Apele Române” va pune în aplicare prevederile art.5, alin.1, rezultatele fiind publicate inclusiv pe site-ul instituției www.rowater.ro. , în secțiunea Anunțuri”, se precizează în comunicarea ANAR. Altfel spus, abia după 19 aprilie se va afla cui au fost atribuite sectoarele de plajă scoase la licitație anul acesta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3804 secunde