Firmele constănţene, interesate de oportunităţile de afaceri în Brazilia

2714
Firmele constănţene, interesate de oportunităţile de afaceri în Brazilia - 1-1695198923.jpg
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a fost gazda programului Misiunii de Afaceri din Brazilia - Santa Catarina în România, alături de partenerii evenimentului şi reprezentanţii firmelor constănţene prezente.

Misiunea Economică Braziliană în România a fost organizată de FACISC - Federaţia Asociaţiilor de Afaceri din Santa Catarina, Asociaţia de afaceri din Ipora do Oeste, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe din România şi a Ambasadei României în Republica Federativă a Braziliei.

Delegaţia, venită în România prin intermediul programului „Afaceri dincolo de graniţe: Misiune de afaceri în România”, a fost însoţită de Edson Roberto Dreher, consul onorific în statul Santa Catarina.

„Obiectivul principal al acţiunii a fost consolidarea legăturilor economice şi comerciale dintre cele două ţări, identificând parteneriate potenţiale, investiţii şi colaborări bilaterale.

Delegaţia de oameni de afaceri brazilieni i-a avut în componenţă pe reprezentanţii unor companii cu activitate în domenii precum: transport şi logistică, construcţii civile şi dezvoltatori imobiliari, tehnologia informaţiei, automatizări şi electronică, agricultură, biotehnologie, maşini şi echipamente agricole; industria alimentară, mobilier şi lemn, energii regenerabile, turism şi cultură”, se arată într-un comunicat de presă transmis de CCINA Constanţa.

Reprezentanţii firmelor constănţene, prezenţi la dialog, s-au arătat interesaţi de oportunităţile de colaborare româno-braziliană, discutând potenţialul realizării unor parteneriate comerciale reciproc avantajoase, conectate la pieţele specifice, colaborări a căror perspectivă a început să prindă un prim contur în cadrul întâlnirii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde