Folosiți produsele de dezinfecție Corageo! Țineți Covid-ul la distanță!

307
Folosiți produsele de dezinfecție Corageo! Țineți Covid-ul la distanță! - dezinfectanticorageo2-1606060560.jpg

Articole de la același autor

De peste opt luni de zile ne luptăm cu noul coronavirus, inamicul invizibil care a îmbolnăvit, până la acest moment, zeci de mii de români și care continuă să facă victime, zi de zi. Tocmai de aceea, trebuie să fim foarte atenți să ne dezinfectăm permanent mâinile, spațiile în care ne desfășurăm activitatea sau locuim, tot ce se află în jurul nostru, pentru a evita îmbolnăvirea cu Covid-19. În acest sens, firma Corageo SRL din Constanța vine în ajutorul constănțenilor, oferindu-le toate materialele necesare pentru dezinfecție: lămpi UV, dezinfectanți pentru mâini, dezinfectanți pentru suprafețe, pe bază de alcool, clor, măști, mănuși latex, alcool sanitar.

Cei care nu știu ce rol au lămpile UV, le spunem că acestea pot dezinfecta și steriliza suprafețele și aerul în proporție de 99.99%, fără reziduuri chimice, pe o suprafață de la 5-120 metri pătrați. Acest lucru are loc prin emiterea undelor UVC și ozonificare.

Specialiștii firmei spun că diferența între lampa UV normală și lampa de joasă tensiune cu mercur Safe Care, este că aceasta emite unde între 185 nm și 253.7 nm Certificate, interval în care molecula de oxigen se modifică în ozon.

Astfel, datorită ozonificării, se dezinfectează zonele în care razele UV nu ajung, cum ar fi lenjeriile, hainele, materialele textile. Toate acestea sunt dezinfectate în cel mai natural mod posibil, fără reziduuri chimice. Totodată, datorită ozonificării, se recomandă aerisirea spațiului cel puțin 40 de minute, după utilizarea lămpii UVC Safe Care. Rețineți, însă, un lucru! Plantele trebuie scoase din încăperea în care este folosită lampa UVC, dar numai pe perioada în care aceasta funcționează. În ceea ce privește acvariile, dacă aveți așa ceva acasă, acestea trebuie acoperite cu un material negru pe perioada în care funcționează lampa UVC. Cei care doresc să afle informații suplimentare despre produsele comercializate de firma Corageo, pot suna la numărul de telefon 0341.486.315.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3235 secunde