Hidroelectrica va prelua ferma eoliană de la Crucea

210
Hidroelectrica va prelua ferma eoliană de la Crucea - hidroelectricavapreluafermaeolia-1610047294.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica SA intenționează să preia companiile Crucea Wind Farm SA și Steag Energie România SRL.

Hidroelectrica este unul din principalii producători și furnizori de energie din România, cât și furnizor de servicii tehnologice de sistem.

Activitatea principală a Crucea Wind Farm este producția și comercializarea energiei electrice în România, prin intermediul Centralei Electrice Eoliene Crucea Nord, cu o putere instalată de 108 MW, în timp ce Steag Energie România prestează servicii tehnice de inginerie și monitorizează serviciile derulate de diverși furnizori pentru Crucea Wind Farm.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței, această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5637 secunde