Incidente și accidente pe mare

233
Incidente și accidente pe mare - inciddente-1456764633.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 28 februarie 2016, nava ferry-boat "Swarna Bahtera" s-a aplecat pe un bord, în timp ce se afla în portul Nusatara ParePare, din Sulawesi de Sud, pregătindu-se de plecare spre Balikpapan, Kalimantanul de Est. Înclinarea navei a fost provocată de deplasarea camioanelor pe puntea pentru autovehicule. Pasagerii au intrat în panică și voiajul a fost anulat.

v v v

Autoritățile din Grecia au descoperit arme și muniții în șase containere aflate la bordul navei libaneze "Trader (Kuki Boy)", ancorată în Souda, Insula Creta, care sosise pe 28 februarie 2016. Marfa nu avea documente. Autoritățile elene au fost avertizate de surse neidentificate. Nava a sosit la Souda de la Mersin, Turcia.

v v v

Pe data de 28 februarie 2016, nava portcontainer "Tina" s-a împotmolit într-un mol de nisip, în timp ce se apropia de Canalul Kiel. În ajutorul ei au venit două remorchere, care au reușit să o readucă în plutire. Nava și-a reluat tranzitul pe Canalul Kiel, după inspec-ție.

v v v

Bulk-carrier-ul "Sandnes"a eșuat în dimineața de 28 februarie 2016 pe râul Elba, între Wedel și Hamburg, în timp ce se afla în drum spre Marea Nordului. Nu au fost raportate pagube. Nava fiind în balast a așteptat să fie repusă pe linia de plutire odată cu mareea.

v v v

Tancul chimic "Ice Eagle" a lovit cu prova în pupa tribord a cargoului de mărfuri generale "Ivan Reabov", în Marea Kara. Incidentul a avut loc pe 26 februarie 2016, în timp ce ambele se deplasau printre ghețuri, fiind escortate de spărgătorul de gheață "Yamal". "Ivan Reabov" rămăsese blocată între ghețuri și a avertizat tancul chimic care naviga în urma sa. Acesta nu a reușit să se oprească din inerție și s-a ciocnit cu cargoul. Ambele nave au suferit stricăciuni, dar și-au reluat voiajul, reușind să iasă dintre ghețuri.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Economie : Tragedie navală în Marea Galbenă
Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mare
Marţi, 23 Februarie 2016
Stire din Economie : Pirați, droguri și catastrofe pe mare
Vineri, 19 Februarie 2016
Stire din Economie : Accidente navale
Pagina a fost generata in 1.3452 secunde