Incidente și accidente pe mări și oceane

177
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidentepemari-1593006355.jpg

Articole de la același autor

În seara zilei de 19 iunie 2020, în compartimentul de marfă al ferry-boat-ului "Ciudad de Palma" a avut loc un tragic accident, în urma căruia un marinar a murit, iar alți doi au fost grav răniți. În acel moment, nava era acostată în Portul Tenerife, Insulele Canare, Spania. Nu se cunosc detaliile accidentului, doar faptul că echipajul se ocupa de încărcătură.

vvv

În timpul operațiunii de încărcare a cargoului de mărfuri generale "Timu", cu macaraua de la bord, greutatea s-a prăbușit pe puntea vasului și a lovit doi docheri. Unul a murit pe loc, iar cel de al doilea a fost internat la spital cu răni grave. Accidentul a avut loc pe 19 iunie 2020, în portul japonez Yokohama, Japonia.

vvv

Tancul de bunkeraj "Cap Pinede" a lovit digul de nord al portului Marsilia, în timpul manevrei de intrare. Vasul avea viteză în momentul producerii accidentului și se pare că suferise o defecțiune la cârmă.

vvv

Tancul de bunkeraj "Oki Maru" a fost reținut de Garda de Coastă vietnameză în apele Arhipelagului Con Dao, în timp ce alimenta cu carburant un pesca-dor vietnamez. Comandanții ambelor nave nu au putut prezenta documente privind proveniența combustibilului. Au fost descoperite aproximativ 1.000 de tone de combustibil ilegal. Tancul de bunkeraj a fost reținut pentru investigații suplimentare. La bordul lui se află un echipaj format din opt thailandezi și doi cambodgieni.

Acesta este cel de al doilea caz de contrabandă cu combustibil descoperit de Garda de Coastă vietnameză în ultima perioadă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.471 secunde