Incidente și accidente pe mări și oceane

139
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1603721843.jpg

Articole de la același autor

Nava fluvială germană „Hellfried” a fost atacată în zorii zilei de 24 octombrie, pe Dunăre, la kilometrul 1.118, în zona portului Smederovo din Serbia. Autorii au furat aproximativ o tonă de combustibil și au fugit. Este cel de-al doilea act de piraterie pe Dunăre raportat în acest an al cărui scop este furtul de combustibil.

vvv

În noaptea de 25 spre 26 octombrie 2020, bulk carrier-ul „Mercury Ocean”, aflat în zona de ancoraj Boshnyakovo, de pe coasta vestică a Insulei Sakhalin, a târât ancora după el și a eșuat. În momentul accidentului vasul era încărcat cu 12.000 tone de cărbune. Echipajul a rămas la bord, neexistând vreun pericol de scufundare.

vvv

Cargoul de mărfuri generale „Nam Khanh 36” a intrat în black-out (i s-a oprit motorul) în dimineața zilei de 25 octombrie 2020, în timp ce se deplasa în apele provinciei Binh Dinh din sudul Vietnamului. Vasul era încărcat cu 1.830 tone de făină. Ne mai fiind guvernabilă, nava a intrat în derivă și a lovit recifurile din zona de coastă, iar în urma impactului a suferit o spărtură și a început să ia apă. În cele din urmă, vasul a eșuat pe plajă, evitând scufundarea. Echipajul este în siguranță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.44 secunde