Milioane de lei investite în campanii de prevenire, pentru reducerea pericolului de pe stradă!

234
Milioane de lei investite în campanii de prevenire, pentru reducerea pericolului de pe stradă! - educatierutiera-1600450069.jpg

Articole de la același autor

Străzile din România au un grad ridicat de periculozitate, având în vedere numărul ridicat de accidente rutiere și mai ales de incidente soldate cu răniți grav și morți. De altfel, țara noastră se situează printre locurile fruntașe la aceste capitole, la nivelul Uniunii Europene. De aceea, Poliția Română a demarat proiectul „Educație Rutieră – modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”. „Scopul proiectului este ca România să devină o țară sigură din punct de vedere al traficului rutier, pentru cetățenii ei și pentru cei care o tranzitează, prin prevenirea accidentelor de circulație, pentru a se putea înscrie în graficul comun stabilit de statele membre UE, de reducere a numărului de persoane decedate sau rănite grav”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Proiectul se derulează în intervalul 1 iulie 2020 – 30 iunie 2023, are un buget de 31 milioane de lei și vizează desfășurarea de campanii de prevenire, la nivelul întregii țări. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3587 secunde