Info fiscalitate: termenul limită pentru plățile anticipate

152
1
Info fiscalitate: termenul limită pentru plățile anticipate - infofiscalitate-1505831606.jpg

Articole de la același autor

25 septembrie 2017 este ultimul termen pentru plățile anticipate aferente trimestrului III 2017 cu titlu de impozit pe venit, contribuții de asigurări sociale și contribuții de asigurări sociale de sănătate în cazul contribuabililor care realizează venituri din activități independente și din cedarea folosinței bunurilor. 


Plata impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale se efectuează pe codul numeric personal al contribuabililor persoane fizice în numerar sau prin intermediul POS-urilor, la trezoreria unității fiscale în raza căreia au domiciliul, sau prin ordin de plată.


Excepție de la plata la termenul menționat fac persoanele fizice pentru veniturile din cedarea folosinței bunurilor realizate din arendarea bunurilor agricole și închirierea în scop turistic a camerelor situate în locuințe proprietate personală. De asemenea, fac excepție de la plată, persoanele fizice care realizează venituri din activități agricole pentru care venitul se determină pe bază de normă de venit.


Calendarul complet al obligațiilor declarative și de plată aferent lunii septembrie 2017 poate fi consultat pe site-ul ANAF la adresa www.anaf.ro - Legislație persoane juridice, accesând link-ul: 


https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Calendar/Calendar_obligatii_fiscale_2017.htm#sep


Comentează știrea

Craii de Curte Veche
20 septembrie 2017
Plati anticipate

Cind este sa ia statul vine cu amenintari etc. Plata anticipata o platesti anul acesta plus plata calculata pt anul curent. Cind este sa iei banii inapoi ai de primit peste un an doi samd. Daca mori cine vine si face calculele?ramane statul psd-ist cu banii contribuabilului? DA. De recalculare au nauzit NU Salarii mari pensii mari ce trebuie sa faci sa lucrezi la stat. Sa fii de acord cu subjugarea particularilor si gata salariu si pensie mare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5556 secunde