Insolvenţă, asigurări, tehnologie. INFO economic

137
Insolvenţă, asigurări, tehnologie. INFO economic - untitled-1712743972.jpg

Articole de la același autor

l Numărul insolvenţelor persoanelor fizice este în creştere în special în 2024, faţă de anii anteriori, a declarat Mihai Silviu Stejar, şef Birou Direcţia de Insolvenţă a Persoanelor Fizice din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Legea a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 şi, în şase ani, instituţia a înregistrat 400 de cereri, la nivel naţional. Dintre acestea, cele mai multe au fost înregistrate în anul 2023, respectiv 135, iar în anul 2024, până la începutul lunii martie, sunt în lucru aproximativ 60 de dosare.

l Cea mai mare despăgubire plătită anul trecut de asigurătorii din România în baza unei poliţe obligatorii RCA a fost de peste 5,6 milioane lei, fiind acordată pentru a acoperi prejudiciile rezultate dintr-un accident produs de o autoutilitară în Italia, informează Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România. În total, valoarea primelor 10 despăgubiri plătite în baza poliţelor obligatorii RCA în 2023 a fost de 34,7 milioane lei, fiecare dintre aceste despăgubiri acoperind atât vătămări corporale, cât şi daune materiale.

l Ediţia de anul acesta a Conferinţei How to Web, cel mai important eveniment de tehnologie şi startup-uri din Europa de Est, se va desfăşura la Face Convention Center din Bucureşti, în perioada 2-3 octombrie, şi va cuprinde patru scene dedicate câte unui domeniu specific: startup-uri, investiţii, inginerie, produse digitale şi experienţa utilizatorilor, marketing şi vânzări, cultura organizaţională şi business. La eveniment, sunt aşteptaţi peste 100 de speakeri, inclusiv lideri de opinie şi veterani din industrie care îşi vor împărtăşi experienţa globală şi ideile practice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0407 secunde