Joburi, turism, agricultură. INFO economic

153
Joburi, turism, agricultură. INFO economic - 1-1694686603.jpg
l Un târg de joburi dedicate exclusiv domeniului imobiliar va fi organizat, în perioada 22 - 24 septembrie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, de Asociaţia Brokerilor Imobiliari şi Târgul Naţional Imobiliar. Timp de trei zile, cei care doresc să-şi extindă portofoliul imobiliar, să-şi găsească următoarea locuinţă sau să se informeze despre tendinţele şi oportunităţile actuale din piaţa imobiliară sunt aşteptaţi la eveniment.

l Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc solicită autorităţilor găsirea unor soluţii pentru menţinerea actualului sistem în ceea ce priveşte emiterea voucherelor de vacanţă, având în vedere că acest sistem şi-a dovedit deja eficienţa. Reacţia vine în contextul declaraţiilor făcute de premierul Marcel Ciolacu, potrivit cărora este posibil ca voucherele de vacanţă să fie emise de către Poşta Română sau de către alte structuri ale statului. Potrivit sursei citate, România poate risca sancţiuni din partea Curţii Europene de Justiţie dacă se va naţionaliza un sector de activitate şi se va implementa un monopol de stat.

l Cantitatea de lapte de vacă pe care unităţile procesatoare au colectat-o de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare a crescut cu 11,4%, în primele şapte luni ale anului, comparativ cu datele consemnate în aceeaşi perioadă din 2022, informează Institutul Naţional de Statistică. La finele lunii iulie din 2023, creşterea cea mai mare de producţie a fost înregistrată la smântâna de consum (+1,4%), în timp ce producţia de lapte acidulat (iaurt, iaurt de băut, lapte bătut şi alte produse lactate similare) a avut cea mai mare scădere (-8%). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5289 secunde