Ministerul Agriculturii: Târgul de 1 iunie - Gustul Copilăriei, în perioada 31 mai - 2 iunie

1883
Ministerul Agriculturii: Târgul de 1 iunie - Gustul Copilăriei, în perioada 31 mai - 2 iunie - 1-1716963970.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizează, în perioada 31 mai - 2 iunie, cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia, un târg de promovare a produselor agroalimentare româneşti cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

„Copiii sunt aşteptaţi la târg în număr cât mai mare cu diverse surprize din partea producătorilor, iar în cadrul atelierelor de creaţie, precum pictură pe lemn cu specific agricol, panificaţie, cusut cu motive tradiţionale, ei vor avea ocazia de a-şi exersa îndemânarea şi de a-şi stimula imaginaţia şi creativitatea.

De asemenea, în cadrul târgului vor fi expuse produse atestate tradiţional din categoria lactate, carne, produse de patiserie şi dulciuri de casă, băuturi spirtoase, dar şi produse care au dobândit menţiunea «produs montan», în special miere şi alte delicii ale stupului. De asemenea, se vor regăsi produse care au obţinut protecţia la nivel european, precum: magiun de prune Topoloveni - IGP, vinuri - DOC, Telemea de Sibiu - IGP, precum şi produse apicole ecologice”, se arată într-un comunicat de presă transmis de minister.

Târgul de 1 iunie - Gustul copilăriei va fi deschis din 31 mai până pe 2 iunie, între orele 9:00 - 19:00, iar în ultima zi, 2 iunie, programul va fi de la ora 9:00 până la ora 16:00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.34 secunde