Optima Store - expozant de prestigiu la Expo Horeca TIMM 2024

3131
Optima Store - expozant de prestigiu la Expo Horeca TIMM 2024 - optima-store-1716375477.jpeg
În perioada 23-25 mai, orașul Constanța va găzdui a doua ediție a Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din domeniul HoReCa (TIMM 2024), un eveniment de referință pentru antreprenorii din industria ospitalității. 




Organizat la Pavilionul Expozițional Constanța de către Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (AIMM Constanța), TIMM 2024 are ca obiectiv principal promovarea spiritului antreprenorial și stimularea dezvoltării afacerilor în domeniul HoReCa.


Vor fi desfășurate numeroase activități menite să faciliteze contactele între furnizorii de bunuri și servicii pentru sectorul HoReCa și agenții economici din acest domeniu. Expoziții cu vânzare, seminarii, ateliere de lucru și prezentări de inovații vor anima atmosfera, punând în valoare diversitatea produselor și serviciilor oferite de participanți.


Evenimentul va fi inaugurat de Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, reprezentând în acest sector autoritatea executivă la cel mai înalt nivel, susținând astfel importanța dezvoltării antreprenoriale.


Unul dintre expozanții TIMM 2024 va fi compania constănțeană Optima Store, furnizor de consumabile pentru industria ospitalității. Cu un portofoliu vast, care include detergenți și echipamente profesionale pentru curățenie, accesorii și cosmetice hoteliere, ambalaje de unică folosință, precum și consumabile fast-food și take away, Optima Store se poziționează ca un partener profesionist, avantajos și de încredere pentru întreprinzătorii din segmentul HoReCa.
Punctul de atracție al standului Optima Store vor fi seminariile organizate în colaborare cu brandurile partenere, programate pentru ziua de vineri:
- „Implementarea tehnologiei inovatoare a roboticii și a soluțiilor inteligente de monitorizare a consumului în industria HoReCa”, susținut de Daniel Toma, Business Developer la Robotic Cleaning Solutions.


- „Abordări viabile și durabile în dinamica sustenabilității și tendințelor inovatoare din industria cosmeticelor hoteliere”, susținut de Victor Vasile, Director de vânzări pe Europa Centrală și de Est la GFL Cosmetics.


- „Standarde, practici și tehnologie modernă pentru optimizarea managementului locațiilor din industria ospitalității”, susținut de Mircea Fratuțescu, Manager General al companiei Optima Store.


Totodată, vor fi prezentate soluțiile avantgardiste din domeniu, cum ar fi roboții de curățenie și servire, cât și soluțiile inovatoare de curățenie profesională bazate pe simbioza dintre prebiotice și probiotice.


Prin compania Optima Store, TIMM 2024 va beneficia de prezența unor branduri de prestigiu, printre care se numără ECOLAB, TENNANT, TORK, GFL COSMETICS, ROBOTIC CLEANING și MANK, lideri în domeniul curățeniei profesionale și al cosmeticelor hoteliere din domeniul HoReCa.


Optima Store nu este doar un furnizor local, ci și un operator regional, oferind, prin intermediul flotei proprii, distribuție în județele din proximitatea Mării Negre, precum Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila, Galați și Tulcea.


Cei care nu pot fi prezenți la târg pot accesa platforma online www.optimastore.ro sau vizita magazinul din centrul Constanței, pe Blvd. I. C. Brătianu nr. 5, vizavi de Kaufland, între Liceul „Ovidius” și Trustul de presă „Cuget Liber”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.607 secunde