Mobilier de lux, soluţii inteligente şi producători autohtoni, la Salonul de Dotări Hoteliere de la Constanţa

1327
4

Articole de la același autor

Conduceţi o afacere, mai mică sau mai mare, din domeniul industriei ospitalităţii? Aveţi un hotel, o pensiune, un restaurant ori o cafenea? Este musai ca, în acest week-end, să faceţi un drum la Pavilionul Expoziţional, gazda celui mai important salon destinat firmelor cu activitate în HoReCa. Gama de produse şi servicii oferite este cu adevărat impresionantă!

În perioada 21-24 martie, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, se desfăşoară cea de-a XX-a ediţie a Salonului de Dotări Hoteliere, cadrul ideal pentru dezvoltarea parteneriatelor comerciale şi încheierea de contracte avantajoase. De asemenea, publicul interesat are ocazia de a descoperi ultimele inovaţii şi tendinţe din domeniu. 

În cadrul salonului, sunt programate sesiuni de live cooking, demonstraţii cu echipamentul de top Cucimix şi episoade spectaculoase susţinute de maestrul pizzar Lorenzo Collovigh, Master Chief Instructor la „Scuola della Pizza Italiana”, campion mondial în 2019 la Campionatul Mondial de Pizza de la Parma. 




Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în parteneriat cu Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia-Constanţa şi Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa.

Învăţământul dual, soluţia perfectă

Fapt îmbucurător, la această ediţie a salonului, s-a alăturat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, instituţie care poate juca un rol determinant în rezolvarea uneia dintre cele mai mari probleme ale industriei ospitalităţii, cea a lipsei de personal calificat.

Astfel, pentru o cât mai eficientă campanie de promovare a învăţământului dual în domeniul HoReCa, elevi de la mai multe licee cu profil tehnologic, din tot judeţul, sunt prezenţi cu standuri în cadrul salonului, având oportunitatea de a relaţiona direct cu agenţii economici din domeniu. 




„Ne dorim foarte mult şi ne bucurăm că reuşim să promovăm învăţământul dual. Există - nu numai la nivelul judeţului Constanţa - problema forţei de muncă în domeniul HoReCa şi cred că ar putea fi rezolvată cu ajutorul învăţământului dual. De ce nu, judeţul Constanţa să devină furnizor pentru forţa de muncă din domeniul HoReCa”, a declarat, în cadrul reuniunii, inspectorul şcolar general al ISJ Constanţa, prof. Sorin Mihai.

Campanie gratuită de informare

Vineri, 22 martie, tot în premieră, a fost organizată, sub formă de conferinţe tematice, o campanie gratuită de informare pentru companiile din domeniul HoReCa, cu privire la reglementările ce trebuie respectate de agenţii economici. Au fost prezenţi, alături de specialiştii CCINA Constanţa, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi ai Gărzii de Mediu Constanţa. 




„O astfel de campanie este foarte importantă, pentru că agenţii economici au avut ocazia de a primi informaţii preţioase referitoare la schimbările care vor avea în sezonul estival”, a declarat directorul general al CCINA Constanţa, Ruxandra Serescu.

Oferte peste oferte

La salon, alături de companiile locale, participă firme din întreaga Românie, unele venite în premieră, altele deja o prezenţă constantă la eveniment.

Tocmai din celălalt capăt al ţării, de la Satu Mare, a venit SARMEXin, producător de mobilă din lemn masiv, extrem de elegant, iar montajul este gratuit. Any Com Trans este designerul ferestrelor, firma constănţeană oferind atât perdele, draperii, rulori, pereţi de vânt, şine şi galerii, cât şi servicii complete de preluare, curăţare, călcare şi montare. 




Orice unitate are nevoie de siguranţă, aşa că se recomandă să vizitaţi standul celor de la Make It Smart, care oferă încuietori digitatele pentru apartamente în regim hotelier. „Cu gama completă de dispozitive wireless, aţi scăpat de grija cheilor şi aveţi control total asupra locaţiei”, ne explică reprezentantul firmei ce are puncte de lucru atât în Bucureşti, cât şi în Constanţa.

Optima Store furnizează, la preţuri avantajoase, detergenţi, echipamente de curăţenie, cosmetice şi accesorii hoteliere ori consumabile din hârtie, iar Activ4You, firmă din Năvodari, specializată în marketing şi publicitate, produce panouri tarife hotel cu suport al cifrelor magnetic, plăcuţe şi ecusoane gravate, brelocuri personalizate, ceasuri time-zone recepţie etc. 

Waterboyz, care pune la dispoziţia industriei ospitalităţii tobogane gonflabile sau locuri de joacă de exterior, îşi sfătuieşte colaboratorii să investească inteligent. „De ce să cumperi, când poţi să optezi pentru închiriere estivală? Perioadele de timp diferă, în funcţie de sezon”, au explicat reprezentanţii companiei. 




Nu în ultimul rând, standul firmei constănţene Kraft Inox atrage atenţia cu liniile sale, ideale pentru bucătăriile restaurantelor sau pentru autoserviri. Iar mobilier, confecţionat din inox, nu este din import, ci produs cu muncitori autohtoni la unitatea din Constanţa! 



Comentează știrea

constanteanul
23 martie

hai la mobila

gosu
23 martie

Daca se desfasoara sub inaltul patronaj al d lui Mandila, evenimentul va avea un succes nemaivazut vreodata !!!

achizitie de hotel
23 martie

astia patronii de localuri or avea tot asa comportament de cumparator de la alimentara ? Poate o privire si pe la targul local, dar aia cu minte cum trebuie si principii economice bune minim 3alternative din care google zice macar 2doi ! Adevarul, ca eu la fel fac, dar pt. casa sau nevoi personale. [ fizic la hipermarket si google ]. Daca e marca autohtona renumita, pretul e constant si e rentabila si achizitia directa !

Charlotte parker
25 martie

Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră începea să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail ([email protected]). El este uimitor, am întâlnit și o mărturie specială, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este ([email protected]) el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele. 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare 6) Vrăji de despărțire 7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4847 secunde