Moda de toamnă - iarnă 2015 vine la TINIMTEX, în Mamaia!

485
1
Moda de toamnă - iarnă 2015  vine la TINIMTEX, în Mamaia! - moda-1442251612.jpg

Articole de la același autor

r Nu ratați prezentarea de modă, din data de 16 septembrie!

Stimați cititori, cel mai important eveniment al sfârșitului de sezon estival de pe litoralul Mării Negre este cea de-a 64-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX. Organizat în perioada 16 - 20 septembrie 2015, acesta prefațează nu doar sosirea toamnei, ci și schimbarea tendințelor din modă.

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, pregătiți-vă să vă înnoiți garderoba! Peste 240 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, mulți dintre ei cunoscuți de dumnea-voastră de la precedentele ediții, vor fi prezenți cu standuri la Mamaia.

Târgul, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Con-stanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), este cel mai mare eveniment de profil din țară, în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.

Evenimentul este găzduit de Pavilionul Expozițional și Centrul de Afaceri Euroli-toral, din stațiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp.

"La această ediție, TINIMTEX vine cu colecțiile de toamnă - iarnă ale producăto-rilor români" - a declarat, în cadrul conferin-ței de presă dedicate evenimentului, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și al CCINA Con-stanța. "Din totalul expozanților, 73% sunt producători, iar 27% sunt comercianți." Ponderea firmelor pe județe este următoarea: București - 29%, Constanța - 12%, Iași și Brașov - câte 7%, Neamț și Arad - câte 5%, Suceava, Satu Mare, Bacău și Argeș - câte 3%, Timișoara, Cluj, Prahova, Sibiu, Botoșani, Galați, Brăila și Baia Mare - câte 2%, Bihor, Dolj, Olt, Bacău și Mureș - în total 7%.

Dintre cele 240 de firme: 100 de firme sunt de confecții femei, bărbați și tineret, 5 firme sunt de bijuterii, gablonzuri, accesorii (la parterul Pavilionului Expozițional); 46 de firme sunt de tricotaje, lenjerie, lenjerie de pat, home & deco (la etajul Pavilionului Expozițional); 80 de firme sunt de marochinărie, încălțăminte și confecții din piele și blană (în Centrul de Afaceri Euro-litoral).

În cadrul acestei ediții a târgului, o parte dintre expozanți au pregătit o prezentare de modă, eveniment ce va avea loc miercuri, 16 septembrie 2015, începând cu ora 18,30, în sala de ceremonii de la etajul 1 al Pavilionului Expozițional, a precizat Dănuț Jugănaru, directorul executiv al CCINA. Spectatorii vor putea admira cele mai reprezentative colecții de toamnă - iarnă.

TINIMTEX este dedicat atât contractărilor, cât și vânzărilor cu amănuntul, a precizat Jugănaru. Drept urmare, vizitatorii nu trebuie să se mire și nici să nu se supere dacă vor întâlni expozanți care nu vând produsele cu bucata.

Programul de vizitare a târgului este următorul: în perioada 16 - 19 septembrie - între orele 10 și 19; duminică, 20 septembrie - între orele 10 și 16.

Comentează știrea

CAEN
17 septembrie 2015
CAEN

Cod CAEN Pro https://itunes.apple.com/us/app/codcaenpro/id998084360?mt=8

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0842 secunde