Nava fluvială de pasageri „Viking Rinda”, escală în portul Constanţa

514
Nava fluvială de pasageri „Viking Rinda”, escală în portul Constanţa - 1-1694939049.jpg
Nava fluvială de pasageri „Viking Rinda”, cu pavilion Elveţia, a acostat, sâmbătă, 16 septembrie, la terminalul de pasageri al portului Constanţa. „Viking Rinda” a sosit pentru trei zile la Constanţa având la bord 186 de pasageri, majoritatea americani, precum şi canadieni şi britanici. Echipajul este format din 52 de persoane, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA Constanţa.

Programul pentru turişti cuprinde un tur al oraşului, vizită în centrul vechi, zona Cazino, portul Tomis şi staţiunea Mamaia. Opţional, turiştii pot alege excursii în Delta Dunării, la Murfatlar pentru degustare de vinuri şi pot lua cina în Mamaia.

Duminică, 17 septembrie, s-a făcut schimbul de pasageri, cei care au sosit la bordul navei, de la Viena, au mers la Bucureşti, de unde se vor întoarce acasă, iar la prânz, o nouă serie s-a îmbarcat pentru croaziera pe Dunăre la bordul navei „Viking Rinda”.

Croaziera pe traseul Constanţa - Viena include opriri în mai multe porturi: Ruse - Svistov - Nikopol - Vidin - Donji Milanovac - Belgrad - Novi Sad - Ilok - Vukovar - Mohacs - Budapesta - Bratislava.

Este a opta oară în acest sezon de croaziere când „Viking Rinda” a făcut escală la Constanţa şi mai are programate alte două sosiri până la finalul sezonului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde