Transport intermodal şi multimodal. Portul Constanţa, participant la #EECONNECTED 2023

183
Transport intermodal şi multimodal. Portul Constanţa, participant la #EECONNECTED 2023 - 1-1694693284.jpg
Din 2017, #EECONNECTED a construit cu succes o comunitate de profesionişti din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova, direct interesaţi de dezvoltarea transportului intermodal şi multimodal în regiune şi de conectarea regiunii prin legături eficiente de transport.

Sub motto-ul „Moving Forward”, cea de-a 6-a ediţie a #EECONNECTED este axată pe rolul ţărilor din Europa de Est în noul context de comerţ global şi pe importanţa investiţiilor în infrastructura de transport intermodal şi multimodal.

„Administraţia Porturilor Maritime a fost prezentă la fiecare ediţie de la început, aducând anul acesta o actualizare a proiectelor noastre finalizate şi a celor viitoare şi a performanţelor administraţiei şi comunităţii portuare.

Un alt aspect prezentat a fost importanţa şi rolul Portului Constanţa în cadrul Iniţiativei 3 Mări, în special proiectul Rail2Sea care face legătura între Constanţa şi Gdansk, dar şi importanţa pe care o are Marea Neagră în noul context regional”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.

Evenimentul #EECONNECTED s-a desfăşurat, joi, 14 septembrie, la Hotelul Crowe Plaza din Bucureşti. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2933 secunde