Navele care intră în porturile SUA vor fi reținute. Cum vor trece de control

176
Navele care intră în porturile SUA vor fi reținute. Cum vor trece de control - navelecareintrainporturilesuavor-1606330898.jpg

Articole de la același autor

Statele Unite solicită tuturor navelor, fie că arborează pavilionul SUA ori pavilioane străine, care își anunță sosirea în porturi SUA, după 1 ianuarie 2021, să facă dovada bunei gestionări a riscurilor cibernetice. Ele vor trebui să prezinte documentul de conformitate al companiei operatoare la sistemul de management al siguranței cibernetice. Nerespectarea acestei cerințe poate duce la reținerea navelor în porturile SUA.

În iunie 2017, Organizația Maritimă Internațională (OMI), la cea de-a 98-a sesiune a Comitetului pentru siguranță maritimă (MSC), a adoptat rezoluția MSC 428 (98), care încurajează administrațiile naționale să se asigure că riscurile cibernetice sunt abordate în mod adecvat în sistemele de management al siguranței (SMS), cel târziu la prima verificare anuală a documentului de conformitate al companiei după 1 ianuarie 2021.

Recent, Garda de Coastă a Statelor Unite a emis o înștiințare cu privire la modul în care va proceda. Ea și-a instruit inspectorii marini și ofițerii de port-state control cu privire la modul de evaluare și la ce acțiuni trebuie întreprinse în caz de neconformitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1018 secunde