O nouă concentrare economică pe piața materialelor plastice

107
O nouă concentrare economică pe piața materialelor plastice - onouaconcentrareeconomicapepiata-1644160051.jpg
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care QUVA NV, Belgia, a preluat controlul asupra Resilux NV, Belgia, precum și asupra companiilor din grupul său, inclusiv asupra subsidiarei din România, Resilux Packaging South East Europe SRL.

Grupul QUVA NV din Belgia este activ în mai multe sectoare, precum: închirierea și vânzarea platformelor de lucru și a camioanelor de ridicare; servicii de închiriere intra-grup în sectorul imobiliar; fabricarea și vânzarea unei game de arcuri cu gaz, amortizoare și tije de piston, aplicații electrice și sisteme de gestionare a accidentelor; producerea și distribuirea ambalajelor de protecție pe bază de polietilenă și a izolațiilor pentru clădiri din polistiren extrudat; producerea și vânzarea de uși basculante și componente individuale pentru uși basculante.

Resilux este o companie ce activează, în principal, în domeniul producției și distribuției de preforme și sticle din plastic (tereftalat de polietilenă sau „PET”) pentru produse standard, care necesită îmbuteliere la cald, și alte produse ce necesită tehnologii de barieră. Resilux desfășoară, de asemenea, activități de suflat și de reciclare. În România, activitatea Resilux este limitată la producerea și vânzarea de preforme PET.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2986 secunde