Rețele inteligente de distribuție a gazelor în 63 de localități, finanțate din fonduri europene

166
Rețele inteligente de distribuție a gazelor în 63 de localități, finanțate din fonduri europene - reteleinteligentededistributieag-1644160089.jpg

Articole recomandate

Autoritatea de Management pentru Programul operațional infrastructură mare, din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, a finalizat evaluarea cererilor de finanțare depuse în a doua sesiune a apelului „Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale”.

Au fost selectate pentru finanțare, în limita alocării disponibile, primele 15 proiecte cu cel mai mare punctaj. Ele vor asigura dezvoltarea de rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale în 45 de localități. Valoarea cumulată a investițiilor este de 180 milioane euro.

În urma primei sesiuni a apelului, au fost selectate 10 proiecte care prevăd instalarea de rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale în 18 localități.

În cadrul celor două sesiuni ale apelului au fost depuse 243 proiecte, în valoare totală de 2,56 miliarde euro, sumă de 10 ori mai mare decât alocarea maximă a apelului (235 milioane euro).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5951 secunde