OCPI Constanţa: Peste 1.200 de imobile, cadastrate gratuit în comunele Mereni şi Saraiu

247
OCPI Constanţa: Peste 1.200 de imobile, cadastrate gratuit în comunele Mereni şi Saraiu - 1-1701599090.jpg

Articole de la același autor

Cele 4.090,43 de hectare de terenuri agricole din comunele Mereni şi Saraiu (judeţul Constanţa) au fost înregistrate în evidenţele de cadastru şi carte funciară, gratuit pentru cetăţeni, prin Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF). Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăţilor au fost finanţate din veniturile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa.

Cele 1.268 de noi cărţi funciare au fost înmânate proprietarilor.

În prezent, din totalul de 70 de UAT-uri din judeţul Constanţa, au fost cadastrate în proporţie de sută la sută şapte comune (Gârliciu, Ghindăreşti, Topalu, Horia, Istria, Săcele, 23 August), iar în altele se desfăşoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor în cadrul PNCCF, atât la nivel de UAT, cât şi pe sectoare cadastrale.

Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară are drept scop înregistrarea, gratuită pentru cetăţeni, a tuturor imobilelor (terenuri şi clădiri) din România în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară. Programul este finanţat din veniturile proprii ale ANCPI, din fonduri europene şi din bugetul local al primăriilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6279 secunde