Oil Terminal: Greva s-a încheiat, se caută bani pentru plata salariilor majorate

926
6
Greva organizată de Sindicatul "Oil Terminal" s-a încheiat pe data de 16 martie, la ora 15,30. Conflictul de muncă a încetat după ce conducerea companiei a semnat anexa la contractul colectiv de muncă, care consfințește majorarea salariilor cu 3,4%.
"Va trebui să găsim soluții pentru a putea asigura fondul de salarii mărit. Ideal este să reușim se atragem suficienți clienți și venituri. Dacă nu, va trebui să ne gândim la un program de disponibilizări, cu plata salariilor compensatorii, așa cum prevede contractul colectiv de muncă" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", directorul general Silviu Wagner.

Comentează știrea

petrolist
16 martie 2012
WIS

sa pleci si sa ne lasi in pace ca oilul se va descurca si fara tine wagnere tu esti o scursura a societatii si ai meritul ca ai scos din rindurile noastre pe cei ca tine

PORTUARU
16 martie 2012
fraiere

vom cere CA-ului sa platesti despagubirile din proprietatile pe care le ai schizofrenicule

l...........
17 martie 2012
sursa....

mai redu din consilieri,birocrati,paza ,soferi ca se stie ca la locurile de munca suntem omul si locul,chiar exista o problema la libere si concedii dar mai ales la cazuri de boala ...

petrolist
18 martie 2012
pt director

stii foarte bine de unde trebuie sa dai afara dar acolo sint oamenii care teau slujit pt a crea teroarea impotriva salariatilor care au muncit si si-au vazut de treaba.Nemultumirea lor la adresa ta sa vazut la greva!!

carabas
20 martie 2012
jena!

de ce credeti ca altcineva care va veni in locul actualului director va rezolva problemele angajatilor?oltchimul a murit,ioan nicolae este anchetat pana va renunta la afaceri in romania,midia s-a separat de oil, arpechim nu mai este. petrochimia nu mai exista!!!! va amagiti ca o sa mancati pensie de la oil! economia romaneasca a disparut! suntem ramasitele unei epave pe plaja globalizarii FMI! s-a terminat, dar voi nu vreti sa vedeti! stati din avans in lichidare cu ochii dupa autobuzul de 7 sperand sa mai apucati putini banuti de cheltuit! mentinerea acestui contract colectiv de munca ne va duce pe toti la fund. lipsa salariilor compensatorii, mai exact a sursei lor, duce la falimentul inevitabil! in scurt timp! stupid people! cata dreptate aveai brucane!

ratat
20 martie 2012
FMI

asasinii economici ne-au distrus cu cot la cot cu oamenii nostri de "afaceri patrihoti"si politicienii corupti din toate partidele perindate la putere in cei 22 de ani.A fost "epoca de aur"dar noi am ratat-o,"stupid people"a fost amagit de stralucirea fada a occid.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2673 secunde