Ordinul Arhitecților din România susține dezvoltarea turismului în zonele rurale

184
Ordinul Arhitecților din România susține dezvoltarea turismului în zonele rurale - ordinularhitectilordinromaniasus-1647886463.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a încheiat un protocol de colaborare cu Ordinul Arhitecților din România (O.A.R.) cu scopul de a îmbunătăți imaginea și calitatea structurilor de primire turistică și a stațiunilor turistice în mediul rural.

În baza acestui protocol, O.A.R. acordă cu titlul gratuit, pe o perioadă de trei ani, dreptul de utilizare a ghidurilor de arhitectură pentru încadrarea în specificul locului mediului rural în vederea promovării lor de către M.A.T. pe platformele online pe care le deține și în cadrul evenimentelor pe care le organizează.

Cele 53 de ghiduri cuprind seturi de reguli ușor de aplicat și au rolul de a oferi linii directoare tuturor celor care doresc să construiască sau să revitalizeze patrimoniul construit în mediul rural. Obiectivele acestor documente elaborate de către O.A.R. sunt de a păstra spiritul așezărilor rurale din România și de a crește calitatea vieții în mediul rural, conservând tradițiile și peisajul cultural existente. Investitorii din turism și unitățile teritorial administrative sunt printre beneficiarii acestor ghiduri care propun educarea în sensul realizării proiectelor cu respectarea principiilor de dezvoltare durabilă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6153 secunde