Până când se pot depune dosare pentru obținerea ecotichetului de 12.000 lei

148

Articole de la același autor

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat dispoziția președintelui instituției privind organizarea sesiunii de depunere a dosarelor în vederea validării/acceptării în cadrul "Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic".

Astfel, sesiunea de înscriere în vederea validării solicitanților producători are loc în perioada 14-18 octombrie 2013, iar cea în vederea acceptării solicitanților, în perioada 14-25 octombrie 2013.

Suma alocată sesiunii de finanțare este de 1.200.000 lei.

Potrivit ghidului de finanțare, cuantumul ecotichetului este de 12.000 lei, în conformitate cu prevederile. Solicitantul beneficiază de un singur ecotichet la achiziționarea unui autovehicul electric nou (autoturism, autoutilitară ușoară, autospecială/autospecializată ușoară), însă poate achiziționa mai multe autovehicule electrice noi, beneficiind astfel, în mod corespunzător, de mai multe ecotichete.

Ecotichetul se scade de către producătorul validat din prețul de comercializare, cu TVA, al autovehiculului electric nou, diferența fiind asigurată de către solicitant din surse financiare proprii și/sau surse financiare complementare: credite bancare ori finanțare în baza unui contract de leasing financiar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cât costă noul Duster
Pagina a fost generata in 0.8647 secunde