În atenția IMM-urilor

Pe 26 august începe sesiunea de depunere a cererilor pentru schema de minimis

63

Articole de la același autor

Având în vedere interesul deosebit manifestat de reprezentanții mediului de afaceri față de schema de minimis instituită prin H.G. nr. 274/2013, cu modificările și completările ulterioare, pentru finalizarea demersurilor legale ce au ca obiect suplimentarea bugetului anual alocat schemei astfel încât să se asigure accesul la finanțare unui număr cât mai mare de operatori economici, Ministerului Finanțelor Publice anunță că prima sesiune de depunere a cererilor de acord pentru finanțare se va derula în perioada 26.08.2013 - 31.10.2013.

Conform prevederilor anexei 1 la Ghidul solicitantului - Revizia 1 publicat pe pagina web a ministerului, cererile de acord pentru finanțare se vor înregistra on-line începând cu data de 26.08.2013, ora 08.30.

După validarea înregistrării on-line a cererilor de acord, acestea, însoțite de documentele justificative, se depun sau se transmit prin poștă sau alte servicii de curierat la registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice. Mai multe informații puteți găsi pe pagina web a ministerului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4086 secunde