Perioada pentru care nu se aplică sancţiuni în sistemul e-Factura ar putea fi extinsă

267
Perioada pentru care nu se aplică sancţiuni în sistemul e-Factura ar putea fi extinsă - 11-1709819296.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Finanţelor ia în calcul extinderea până în luna iunie a perioadei pentru care nu se aplică sancţiuni celor care nu respectă termenul de trimitere a facturilor în sistemul e-Factura, a anunţat, joi, 7 martie, ministrul de resort, Marcel Boloş.

„Luăm în calcul extinderea până cel mult la sfârşitul lunii iunie a perioadei în care nu se vor aplica amenzi. Este o dovadă de bună credinţă din partea noastră.

Avem primele date şi primele semnale cu privire la indicatorii de antifraudă şi de evaziune fiscală pe care ni-i dorim. Trebuie să găsim o modalitate prin care să aducem la suprafaţă economia reală şi să nu mai venim cu nota de plată pe care o vom prezenta la sfârşitul anului şi care va fi baza pentru următoarea reformă fiscală care se va întâmpla în România”, a explicat Marcel Boloş, în cadrul conferinţei „Perspectivele macroeconomice şi fiscale ale României pe 2024”.

Potrivit prevederilor în vigoare în acest moment, în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2024, nerespectarea termenului-limită pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional privind factura electronică RO e-Factura nu se sancţionează. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6101 secunde