AFIR: Prima etapă care va asigura transformarea liceelor agricole în centre de excelenţă, finalizată

179
AFIR: Prima etapă care va asigura transformarea liceelor agricole în centre de excelenţă, finalizată - 11-1709819859.jpg

Articole de la același autor

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a finalizat prima etapă care va asigura transformarea liceelor agricole în centre de excelenţă, publicând Lista iniţială a proiectelor admise/respinse în urma evaluării eligibilităţii solicitanţilor şi a proiectelor pentru apelul de cerere de proiecte prin PNRR „Îmbunătăţirea infrastructurii liceelor cu profil agricol”.

„După o evaluare riguroasă, din cele 76 de proiecte depuse, 62 au fost declarate eligibile, marcând un pas important către modernizarea infrastructurii liceelor agricole. Însă, 14 proiecte au fost neeligibile, ilustrând necesitatea unei planificări şi a unei pregătiri minuţioase a cererilor de finanţare prin includerea tuturor documentelor solicitate.

AFIR oferă solicitanţilor două zile lucrătoare pentru depunerea contestaţiilor, după primirea de către solicitanţi a grilei anonimizate transmise de Centrele Regionale al AFIR, pentru a asigura transparenţa şi corectitudinea procesului.

Alocarea financiară generoasă de 43 de milioane de euro, din PNRR, va susţine transformarea liceelor cu profil preponderent agricol în instituţii eficiente care pot asigura formarea unor specialişti adaptaţi rigorilor tehnologiilor moderne. Fiecare proiect poate beneficia de o finanţare maximă de 650.000 de euro, acoperind 100% din cheltuielile eligibile”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, 7 martie, de agenţie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8306 secunde