Prețul ouălor se ține tare la Constanța

625
1
Prețul ouălor se ține tare la Constanța - oua-1332678063.jpg
În urmă cu mai bine de o lună prezentam situația de la nivel național, dar și pe cea de la Constanța vizavi de creșterea considerabilă a prețului ouălor. Aproape peste noapte cumpărătorii s-au trezit că trebuie să achite la casă, în cel mai bun caz, dublu.

Reprezentanții avicolelor din județ, dar și oficialii spuneau că situația va reveni la normal în prima jumătate a lunii martie. Ne îndreptăm însă cu pași repezi spre sfârșitul lunii, dar mulți comercianți constănțeni se pare că nu au niciun gând să mai lase din preț.

Dacă în unele regiuni ale țării s-au înregistrat ieftiniri și de 30%, la malul mării prețurile sunt aproape aceleași ca în urmă cu o lună. În majoritatea magazinelor din Constanța un ou se vinde acum cu aproximativ 80 de bani (în cel mai bun caz), adică doar cu 10 bani mai puțin decât în urmă cu o lună. În hipermarket-urile constănțene prețurile sunt mult mai mari. Acolo, cele mai ieftine ouă costă 93 de bani, iar cele mai scumpe 1 leu și 33 de bani (mărimea L). 

Comentează știrea

admirator
26 martie 2012
toate preturile marite

artificial (sau abuziv, cum vreti) se prabusesc daca si numai daca nu mai cumparati marfa respectiva. Nu mai cumparati (sau cumparati la limita minima) oua, benzina, motorina, panie, sunca (si derivate) si veti vedea o prabusire spectaculoasa a preturilor. Luati ca innecatii si veti vedea o crestere spectaculoasa. Inca nu stiti sa va comportati in piata libera... Pe urma va plingeti. Din cauza comportamentului vostru? Chiar inconstienti? Boicotati marfurile cu probleme!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0874 secunde