Reduceri consistente la biletele de tren, pe ruta Bucureşti - Constanţa

168
Reduceri consistente la biletele de tren, pe ruta Bucureşti - Constanţa - 1-1687085562.jpg
Tariful pentru o călătorie cu loc rezervat pe ruta Bucureşti Nord - Constanţa la clasa a 2-a, la tren IC este 82,00 lei, la tren IR este 72,00 lei, iar la tren Regio este 37,00 lei, informează CFR Călători.

Însă, călătorii au posibilitatea de a beneficia de reduceri importante, precum: 10% reducere din tariful de transport la cumpărarea unui bilet cu oferta dus-întors; o reducere de până la 10% din tariful de transport la cumpărarea cu anticipaţie, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.

Elevii beneficiază de gratuitate, iar studenţii de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

„Toate trenurile InterRegio estivale au în compunere vagoane clasa climatizate, dotate cu prize electrice pentru încărcarea bateriei laptopului sau a telefonului mobil, toalete ecologice, uşi de acces şi intermediare semiautomate. Majoritatea vagoanelor sunt modernizate (reconstruite integral) în ultimii 13 ani.

De asemenea, trenurile cu parcurs lung au în compunere vagoane cuşetă, unele având şi vagoane de dormit climatizate, iar trenurile IR 1941 şi IR 1942 Satu Mare/ Baia Mare/Cluj Napoca/ Târgu Mureş - Mangalia şi retur au în compunere şi vagoane prevăzute cu spaţiu amenajat pentru activitatea de bar”, au transmis reprezentanţii CFR Călători.

Durata călătoriei pe ruta Bucureşti - Constanţa este în medie de circa două ore şi 20 minute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5841 secunde