Reindustrializarea României revine pe agenda guvernanților

189
Reindustrializarea României revine pe agenda guvernanților - reindustrializareromanieirevinep-1652876124.jpg
Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a reluat tema reindustrializării României, subiect pe care multe guverne l-au abordat doar pentru a-l uita imediat.

„Mandatul meu ca ministru al economiei urmărește reindustrializarea României și consolidarea relațiilor cu partenerii economici. Investitorii străini au nevoie de date concrete, transparente pentru ca România să figureze în topul alegerilor companiilor pentru relocare, fie ca vorbim despre cele aflate în zona de conflict în Ucraina, fie că discutăm de relocarea de business-uri din alte zone, precum Asia”, a declarat ministrul Florin Spătaru.

Pe data de 16 mai 2022, el s-a întâlnit cu reprezentanții firmei Leoni Wiring Systems pentru a discuta despre provocările din industria auto, Leoni Wiring Systems activând ca furnizor de soluții în industria construcțiilor de autovehicule.

„Totodată, obiectivul meu principal este susținerea companiilor și înlesnirea tranziției la industria viitorului bazată pe energia verde”, a precizat ministrul economiei, Florin Spătaru.

În cadrul întâlnirii au fost discutate și subiecte precum climatul investițional, dar și reducerea dependenței de materiile prime.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.1891 secunde