Responsabil de mediu. Primul curs al anului, la CCINA Constanţa

235
Responsabil de mediu. Primul curs al anului, la CCINA Constanţa - 1-1704885464.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa demarează în forţă activitatea în noul an. Astfel, în perioada 15 ianuarie - 5 februarie, la sediul din bd. Al. Lăpuşneanu, instituţia organizează primul curs din 2024, specializarea fiind cea de responsabil de mediu.

Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar certificatul de absolvire este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite şi este recunoscut la nivel naţional şi internaţional dacă este tradus şi apostilat.

„Având în vedere prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 92 din 19 august 2021 privind regimul deşeurilor, pentru îndeplinirea obligaţiilor legale privind gestionarea deşeurilor, titularul unei activităţi, pentru care autoritatea competentă pentru protecţia mediului a emis o autorizaţie de mediu/autorizaţie integrată de mediu, are obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii sau să delege această obligaţie unei terţe persoane.

Persoanele desemnate trebuie să fie instruite în domeniul prevenirii generării de deşeuri şi al managementului deşeurilor, inclusiv în domeniul substanţelor periculoase, ca urmare a absolvirii unor programe de perfecţionare şi specializare recunoscute la nivel naţional conform Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulţilor, cu modificările şi completările ulterioare”, au explicat reprezentanţii CCINA Constanţa.

Relaţii şi înscrieri, la telefoanele 0241.619.854, 0725.308.745, e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4625 secunde