Reuniune dedicată bioenergiei și biomasei

295
Reuniune dedicată bioenergiei și biomasei - reuniunededicata-1458490211.jpg

Articole de la același autor

Faptul că energia produsă din surse neconvenționale deține tot o pondere tot mai mare în structura producției din România se reflectă și pe plan instituțional, prin înființarea unor organizații specifice și foarte active. Asociația Română de Biomasă și Biogaz (ARBIO) organizează, pe 29 martie 2016, în capitală, Info DayBionergy4Business, eveniment care este parte din proiectul sau internațional "Absorbția de bioenergie solidă în Europa, în sectorul comercial". 


Evenimentul se adresează actorilor relevanți implicați în sectorul biomasei. Va fi prezentat, în premieră, instrumentul de calcul pentru proiecte de biomasă, elaborat de partenerii din proiect, instrument ce servește oricărei persoane interesate să estimeze costurile economice ale proiectului de biomasă dorit, în funcție de o serie de parametri precum: prețuri standard, costuri specifice, subvenții, indicatori de performanță etc.


În cadrul evenimentului, vor fi prezentate: situația existentă, barierele de ordin economic, legislativ și tehnic, oportunitățile și nevoile pieței de biomasă, exemple de bune practici și de implementare cu succes a unor proiecte privind utilizarea biomasei pentru producerea căldurii din biomasă, în România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2301 secunde