Românii au consumat mai puțină bere anul trecut

184
2
Românii au consumat mai puțină bere anul trecut - ptemagfzad1kyjvkyzrmmdg2odewymnm-1680798650.jpg

Articole de la același autor

Potrivit Asociației Berarii României, piața berii a scăzut anul trecut cu 5%. În același timp, nici sectorul HoReCa nu a stat mai bine, se arată în document. Raportul mai relevă în cifre faptul că tranzacțiile au ajuns la 15.8 milioane hl, iar în paralel, sectorul HoReCa a rămas sub nivelul de dinainte de pandemie. El era de aproximativ 15-20%, iar anul trecut a crescut doar cu un procent față de 2021.




Comentează știrea

Poate
6 aprilie 2023
"Românii au consumat mai puțină bere anul trecut"

Justificarea e de mare consumator de apa rece. Poate concluzia e intocmai : "Românii au consumat mai puțină bere anul trecut", dar pe demonstratie trebuie cantitate/(nr. romani din tara). Migratia tot creste in sensul de ai nostrii care tot pleaca pe afara ! Pe plus "strainii" dar si astia poate mai putini la vizita. Concluzie pe o imagine neconcludenta, poate s-au schimbat preferintele si consumul de alcool a crescut ! (Dacii Autentici sau Cu Deceneu). Articole la norma : 3 randuri si poza (poate asa se plateste acuma). Acuma mai e si raportul bere/salariu (20% bautura - poate constant ca asta e cascavalul). Statistica elementara, manual clasa X-a sau mai simplu pe deductie simpla. (acuma pe noul trend de pasare de hrana ca face bine la alimentatie... )

Lacrima de Isabela
6 aprilie 2023
Tablou Superb

Am avut o prietena de hartie foarte apropiata. Era experta pe copiat manual. La poze era maestra.(de cel putin 10 ori a fost Top I in preferintele publicului) Numai cind punea tabloul, era o pasiune sa inspectez lucrarea. Asa am ajuns la elementele centrale ale Presei Romanesti si Conexiunea cu Spiritualitatea de Maculatura. Am fost bolnavior la mijlocul sezonului rece si foarte suparat pe calorifer. La inceputul primaverii, cind a rasarit ghiocelul am incercat sa ii ofer aprecierea virtuala pt. Omul de Zapada, dar am suferita o crunta dezamagire. De aici cred si declinul pe bere, am trecut pe vin ars. Si aici tot cu ghinion, ca nu mai e reteta traditionala. Practic insemna asa pe statistica : "Berea fara Rom e ca apa statuta" - Taina Navigatorului de Vreme Rea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5592 secunde